Poštovani.

iz Erasmus+ ureda u BiH su nas obavijestili da će se u Madridu (Španija) dana 10. decembra 2015. godine održati kontakt seminar na kojem će prisustvovati predstavnici svih univerziteta iz Španije kao i predstavnici regiona visokog obrazovanja iz ostatka Evrope. Kao predstavnik Bosne i Hercegovine i naših visokoobrazovnih institucija će biti direktor Erasmus+ ureda u BiH. g. Suad Muhibić

S tim u vezi, iz ovog ureda su nas zamolili da im dostavimo potencijalne prijedloge za saradnju u okviru Erasmus* programa za ovaj poziv (International Credit Mobility i/ili Capacity Building ili u nekom drugom obliku Erasmus+ saradnje) ukoliko ste zainteresovani da ta saradnja bude sa nekim od univerziteta u Španiji.

Rok za dostavu prijedloga je kratak, do srijede, 2.12.2015. godine. Ukoliko postoji inicijativa za saradnju, zamolio bih vas da putem emaila dostavite prijedlog projekta: kraci opis ideje projekta, ciljeve ili ishode projekta, potencijalne ili planirane učesnike, kao i željeni univerzitet iz Španije sa kojim biste željeli saradivati kao i ostale informacije za koje smatrate da su relevantne (budžet, kontakt osobe, itd). Prijedlog za saradnju je potrebno da bude na engleskom jeziku.

Za dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Adnan Rahimić
adnan.rahimic@unsa.ba

www.erasmus-unsa.ba/erasmusplus